Extra hosting diensten

Hieronder worden de extra diensten toegelicht die bij onze hosting horen. Neem gerust contact op voor een gepaste offerte.

Cloud / VPS Beheer

Website, webshop of webapplicatie te zwaar geworden voor reguliere web hosting? Dan is het tijd voor een cloud platform. Wij bieden complete verzorging en bewaking van cloud oplossingen. Ook bij migratie trajecten kunnen wij je helpen.

Neem Contact op voor een afspraak of kijk, voor een greep uit onze specialisaties, op CAP5 Consultancy.

Voorbij WordPress

Naast beheer van WordPress is het van belang dat alle online middelen optimaal ingezet worden. Wij voorzien in complete verzorging van o.a. Webmaster tools, SEO, Google Analytics, A/B testing, performance tuning, website optimalisatie, en nog veel meer.

 

Verhuizen / ont-hacken

Heb je al een WordPress website en wil je die onderbrengen bij CAP5? Wij kunnen je bestaande WordPress website compleet voor je verhuizen. En heb je meerdere websites? Vraag dan naar onze korting!

Ook kunnen wij je gehackte website herstellen. Daar de complexiteit en omvang van de inbraak eerst beoordeeld dient te worden raden we je aan direct contact op te nemen.

 

Professionele support

De support van CAP5 is technisch onderlegt en van hoogwaardige kwaliteit. Door een combinatie van klant gerichtheid, begrip voor jou onderneming en oog voor bedrijfscontinuïteit is CAP5 een professionele partner.

Urenbundel 5 uur (5% korting, normaal € 75,-).

Prijs € 356,25

Urenbundel 10 uur (10% korting, normaal € 75,-).

Prijs € 675,-

 

SSL Certificaten

Een SSL certificaat wordt o.a. gebruikt bij beveiligde verbindingen tussen een bezoeker en jou website. Het is in een aantal gevallen wettelijk verplicht. Het straalt vertrouwen uit en in het geval van een webshop of een afgeschermde website een absolute aanrader. Wij hebben ruime ervaring in uitgifte van en werken met SSL certificaten.

Wij leveren certificaten voor je website met de volgende controle niveau’s: Domeinvalidatie, Organisatievalidatie en Uitgebreide validatie. Wij kunnen de volledige aanvraag voor je verzorgen, inclusief beheer en verwerking van het private sleutelmateriaal (CSR en KEY).

 

Juridische documenten

Er zijn vandaag de dag heel wat juridisch verplichtingen die niet allemaal even bekend zijn. Heb je een contact formulier in gebruik, dan heb je een privacy verklaring nodig. Gebruik je Google analytics, dan is een cookie verklaring verplicht.

Wij kunnen je helpen en adviseren bij wettelijke verklaringen, algemene voorwaarden, privacy- en andere juridische aspecten van je website.

 

Advies en assesments

Heb je te maken met problemen omtrent laadsnelheid? Kamp je met het opzetten van webshop koppelingen of andere technische obstakels? Uitbreiding aan je website/webshop op de agenda en je wilt een ‘second opinion’?

Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Specialist nodig voor grotere projecten? Kijk ook op pagina: CAP5 Consultancy.

Managed Hosting nodig?

CAP5 biedt Managed Wordpress Hosting van hoogwaardige kwaliteit.

Naar onze hosting »

Website nodig?

Overweeg je een nieuwe website of verandering aan bestaande? Wij helpen je graag met de realisatie.

Neem contact op »

Bellen mag ook:

010 236 23 21