Onze missie: online ondernemen makkelijker maken

Deze missie vertaalt zich in optimaal functionerende websites en webshops als onderdeel van een succesvolle online marketing strategie. Sinds 2013 verzorgt CAP5 voor haar klanten de registratie van domeinnamen, betrouwbare webhosting, volledig onderhoud en de bouw van (WordPress) websites. Met passie, toewijding en vakmanschap.

Ondernemen zonder kopzorgen, dat was de insteek van oprichter Gerard Petersen bij het aangaan van zijn eigen ondernemerschap en het opzetten van CAP5. We ontzorgen klanten door de technische (internet) kant van het ondernemen uit handen te nemen. Om klanten onze hoogwaardige kwaliteit te garanderen, hebben we alle facetten van het hosten van websites en cloud applicaties in eigen hand: zowel servers, netwerk infrastructuur als web applicatie software. En voor de websites met name het open source content management systeem (CMS) WordPress. Zo kunnen onze klanten zich richten op dat waar zij écht goed in zijn: hun core business.

Naast het helpen van haar klanten, heeft CAP5 nog een maatschappelijk doel in het kielzog, namelijk het oprichten van een stichting dat zich inzet voor getraumatiseerde kinderen. Op onze weg hier naartoe laten we door middel van website sponsoring onze maatschappelijke inzet ook niet geheel onberoerd. We ondersteunen met regelmaat goede doelen en bedrijven hiermee. We zijn er trots op dat we zo ons steentje bij te kunnen bijdragen aan een betere maatschappij.

Lees ook onze referenties!

Klik op plattegrond voor navigatie.

 

Managed Hosting nodig?

CAP5 biedt Managed Wordpress Hosting van hoogwaardige kwaliteit.

Naar onze hosting »

Website nodig?

Overweeg je een nieuwe website of verandering aan bestaande? Wij helpen je graag met de realisatie.

Neem contact op »

Bellen mag ook:

010 236 23 21