WordPress pro’s gezocht: developers, designers & marketeers

Het internet is een doolhof waar menig professional aan te pas komt, om ervoor te zorgen dat zoekenden en aanbieders van kennis, producten of diensten elkaar kunnen vinden. Het CAP5 netwerk helpt mkb-bedrijven hierbij. Samen vormen we de synergie die effectieve oplossingen voor de onze klanten creëert. En we zijn altijd op zoek naar naar freelance professionals die ons netwerk komen versterken!

Ben jij… een kunstenaar die gave WordPress themes ontwerpt of bouwstenen ontwikkelt in PHP? Een top-notch marketeer die weet hoe je website traffic genereert? Of ben jij een kei in het vlot publiceren van content?

Dan gaan we graag met je in gesprek!

 

Wij hebben regelmatig werk. Het werkaanbod varieërt van content management, zoekmachine optimalisatie, implementatie van functioneel technische oplossingen, tot programmeerwerk voor WordPress plug-ins of themes.

 

PHP programmeurs

We zoeken enthousiaste PHP programmeurs met een feilloos gevoel voor beveiliging. Daarnaast kun je functionele bouwstenen ontwikkelen in de vorm van WordPress plug-ins en kun je (API) koppelingen maken tussen verschillende diensten, websites en interne applicaties.

Website bouwers

We zijn altijd op zoek naar creatieve, bedreven website bouwers. Je kunt functioneel bouwen en richt moeiteloos workflows in met behulp van WordPress plug-ins. Je kunt gebruikersvriendelijke, intuïtieve (WordPress) websites samenstellen, of deze zelfs bouwen. Jij begrijpt hoe je tot succesvolle oplossingen komt voor onze klanten.

Designers (UX)

Je bent een topper in grafisch ontwerp van logo’s en stijlen. Je ontwerpt websites en WordPress themes die aansluiten bij zowel de beoogde doelgroep als de wensen van de klant. Je hebt verstand van UX design voor doelgroepen van verschillende (technologische) kennisiveaus en begrijpt de principes van responsiveness en webstandaarden. Bij voorkeur ben je in hoge mate vertrouwd met webtechnieken en WordPress.

Marketeers en webredacteurs

Jij bedenkt sterke marketing strategieën. Traffic genereren en conversie verhogen is gesneden koek voor jou.  Je weet tekst en beeldmateriaal van klanten op een aantrekkelijke manier te publiceren op een website. Het optimaliseren van websites (content) op basis van analytics en sales funnels is voor jou kinderspel en ook social media behoort tot jouw kleurijke palet.

Got what it takes? Upload hieronder je CV/Portfolio en motiveer wat jouw toegevoegde waard in ons netwerk kan zijn.