Managed WordPress Service Plus

CAP5 beheert en onderhoudt al jaren WordPress websites voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Bij conventionele hosting partijen blijf jij zelf verantwoordelijk voor het oplossen van (technische) problemen. Bij CAP5 pakken wij dat voor je op. Wij zoeken alle voorkomende technische problemen voor jou uit en lossen ze op. Bij CAP5 praat je met mensen in plaats van met web portalen. Kortom, geen hosting configuraties meer, maar je eigen persoonlijke beheerder.

Waarom Managed WordPress Plus?

Naast het operationeel houden van een WordPress website is er een online wildgroei aan functionele bouwstenen te vinden zoals thema’s, plugins en page builders. Voor de WordPress websites die CAP5 bouwt, en bestaande sites die wij overnemen, worden alle functionele aspecten met bewezen gereedschappen opgezet. Door te kiezen voor goede componenten met een regelmatige update cyclus kunnen we technische issues tot een minimum beperken.

Echter ben je er daarmee nog niet. Buiten WordPress zijn er nog legio aspecten waar wij je bij kunnen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan domeinnaam configuratie. Daar zit namelijk in bijna alle gevallen de oorzaak waarom bevestigingsmails of nieuwsbrieven bijvoorbeeld in de spambox belanden.

Voor wie is Managed WordPress Plus geschikt?

De Managed WordPress Service van CAP5 is gericht op organisaties die zelf hun content en website functionaliteit aan willen kunnen passen. Kan je al overweg met WordPress maar word je door technische of functionele onhebbelijkheden afgeleid van je doel? Dan is onze Managed WordPress Service zeker iets voor jou.

Features

De belangrijkste aspecten die CAP5 biedt met onze unieke Managed WordPress Website Service:

  • bewaking en beveiliging
  • backups en onderhoud
  • controle op behoud in look & feel en operationele werking website na onderhoud
  • premium plugins
  • testomgeving
  • caching
  • integratie externe services
  • domeinnaam en e-mail
  • ontwerp en bouw
  • bemiddeling met derden partijen

Meer weten?

Maak vrijblijvend kennis.

Veelgestelde vragen over Managed WordPress Service Plus

Managed WordPress Hosting

Onze Managed WordPress hosting is volledig verzorgde webhosting. Je hoeft daarbij niet zelf alle bouwstenen zoals domein, email en website installatie op te zetten en bij te houden. Dit wordt allemaal verzorgd en kant en klaar geleverd. Meer informatie hierover vind je op “Wat houdt Managed WordPress Hosting” precies in.

Ik creëer zelf content, maar kunnen jullie de verwerking en plaatsing daarvan voor ons doen?

Ja, wij kunnen ons goed voorstellen dat je bij gebrek aan tijd het verwerken van content voor je website wilt uitbesteden. Dit contentwerk kan op basis van uurtarief met indicatie vooraf of op basis van maatwerk prijs bij werkzaamheden van grotere omvang.

Wij hebben maatwerk software op onze WordPress website geïnstalleerd. Kunnen jullie dat voor ons onderhouden?

Uiteraard kan maatwerk software beheerd worden. Ook kan er voor nieuwe maatwerk wensen een plugin ontwikkeld worden, echter is dat in de meeste functionele gevallen niet nodig.

We hebben ook losse domeinen, kunnen jullie daarvan het beheer voor ons doen?

Jazeker, wij verzorgen voor onze opdrachtgevers ook het beheer van domeinen en de uitgifte van specifieke SSL certificaten.

Onze e-mail draait elders, kunnen jullie dan wel onze website doen?

Jazeker, wij zien vaker dat bedrijven Google Office of Microsoft Office 365 gebruiken. Omdat wij gedegen kennis hebben van het gecombineerd gebruik van diensten en de integraties die daarbij horen kunnen we gewoon de website doen.

“Ik had al maanden last van een traag WordPress CMS, vele foutmeldingen, nog meer spam, en ik kwam er niet uit met mijn hostingpartij. Bij CAP5 werd ik uitgebreid ge-onboard en mijn WordPress issues zijn nu opgelost. De switch had ik maanden geleden moeten maken.”

Kim, Kim op reis

“Wat ik zo fijn vind aan CAP5 is dat ik op hen kan terugvallen en zij zorgen dat het gewoon in orde komt. CAP5 denkt met de klant mee en blijft vragen stellen. Nooit te beroerd om direct actie te ondernemen wanneer er nood aan de man is. Ze geven altijd en overal om wat er speelt bij een klant, dat maakt ze uniek.”

Boukje, Afscheidsfotograaf

Na een aantal jaren waren wij toe aan een nieuwe actuele website en kwamen wij in contact met CAP5. Hiermee verdwenen onze problemen als sneeuw voor de zon. Ze zijn enthousiast, uiterst gedreven, professioneel en hielpen ons naar het door ons gewenste eindbeeld.

Monique, denkers in tuinen

Open chat
1
Hulp nodig?
Scan the code
Hi 👋 ... kan ik je helpen?