Over CAP5

CAP5 staat voor ervaring, transformatie, partnership, mensgericht en ambitie.

Vereenvoudiging van technologie

CAP5 vereenvoudigt technologie met een aanbod van managed website- en clouddiensten, advies en support bij ICT roadmap vraagstukken en managementadvies. Een enkele cloudserver, een OTAP straat, clustering techniek, automatiseren van applicatie deployment of schaalvergroting. CAP5 helpt je overzicht te houden, beheert je platformen en faciliteert uitrol. Daarbij nemen wij uiteraard alle operationele zaken als backups, beveiliging en bewaking uit handen.

Partner in groei

CAP5 is je partner in de uitdaging van groei en ICT. Met meer dan 35 jaar ICT ervaring en 10+ jaar automatiseren in ondernemerslandschap is CAP5 bekend met een diversiteit aan vraagstukken en complexe ICT-uitdagingen waaronder cloud-technologie. We weten dit te koppelen aan de bedrijfsdoelstellingen, data-driven management, met oog voor de bedrijfsbelangen en cost control. CAP5 is er zowel voor start-ups en scale-ups als middelgrote organisaties (MKB).

ICT-infrastructuur die meegroeit

Wanneer je onderneming snel groeit, dan is het van groot belang dat de ICT-infrastructuur meegroeit en de nieuwe of toekomstige omvang faciliteert. Je wilt tenslotte dat je klanten profiteren van de groei van je onderneming en geen nadelen ondervinden. CAP5 gelooft dat deze uitdagingen geen vraagstuk hoeven te zijn als je de oplossing al weet. Zorgen en werk omtrent operationele techniek kunnen, mits goed geautomatiseerd, tot een minimum beperkt worden. Dit zorgt voor momentum in business en focus voor de mensen op dat wat ze goed kunnen.

Mens & techniek

Mensen kunnen niet zonder techniek, maar techniek kan ook niet zonder mensen. Die dualiteit is wat CAP5 de mooiste uitdaging vindt. CAP5 zet zich in om het werk van de betrokken mensen en afdelingen in de organisatie beter en leuker te maken.

Toekomstige organisatie

CAP5 zet samen met jou de ICT-stip op de horizon, passend bij de organisatiedoelstellingen van de toekomst. CAP5 maakt zichtbaar waar de risico’s zitten en ontwikkelt een duidelijk plan met prioriteiten en een aanpak voor alle fases en scenario’s. We zijn zowel actief op het snijvlak van management en bedrijfsvoering als bij de technische ontwikkeling en analyse van applicaties en platformen. In dialoog met data analisten en developers kunnen wij helpen het grote plaatje te verhelderen en daarbinnen te zorgen voor operationele continuïteit en ontzorging.

CAP5 op televisie bij RTL

CAP5 is door RTL benaderd voor een interview bij het TV programma RTL Z Barometer. De uitzending ging over moderne ICT bedrijven. Je ziet hier een goede uitleg over onze cloud infrastructuur trends.

Advies nodig?

Wanneer je onderneming snel groeit is het van groot belang dat je ICT-infrastructuur en platformen meegroeien om de toekomstige situatie te faciliteren. Benieuwd wat CAP5 voor jouw organisatie kan betekenen?

Open chat
1
Hulp nodig?
Scan the code
Hi 👋 ... kan ik je helpen?