Over Gerard Petersen

35 jaar ICT en 10 jaar ondernemerschap

Oog voor de mens temidden alle techniek

Ik heb onder andere veel ervaring opgedaan door mijn werkzaamheden voor werkgevers in diverse datacenters. Zo heb ik server clusters en netwerken opgezet en het beheer daarvan gedaan. Software development ervaring heb ik met name opgedaan bij het zelf ontwikkelen van applicaties als operationele oplossing. Dankzij deze ervaring kan ik mij goed verplaatsen in de rol van software ontwikkelaar en data analist.

Aansluiting bij bedrijfsmanagement

Daarnaast heb ik diverse rollen vervuld als technisch projectleider en tech- en teamlead. In die rollen heb ik altijd de ambitie gehad om een directe aansluiting te hebben op de hogere bedrijfsdoelstellingen en zo van toegevoegde waarde te zijn voor het bedrijfsmanagement. Daardoor, alsmede de overstap naar ondernemer, is er ook begrip ontwikkeld voor de belangen vanuit bedrijfsdoelen en management.

Impact voor maatschappij

De reden dat ik CAP5 ben gestart, is om via een divers aanbod van opdrachtgevers mijn impact uit te breiden. Mijn grootste wens is om met de opbrengsten van CAP5 iets te kunnen betekenen voor maatschappelijke initiatieven.

Social

Voor mijn online activiteiten of contact kan je ook op Gerard @ Linkedin terecht.

Samenwerken?

Sparren met iemand kan je veel inzicht geven. Ik hoor graag wat je uitdagingen zijn.

Open chat
1
Hulp nodig?
Scan the code
Hi 👋 ... kan ik je helpen?