Klanten over CAP5

Of het nu gaat over goede support of het gezond en bereikbaar blijven van je website. We zijn bij CAP5 trots op onze kwaliteit.

Maar geloof het niet omdat wij het zeggen …

Donders en van der Heiden

Monique en Pierre van der Heiden

Monique Donders - Denkers In TuinenNa een aantal jaren waren wij toe aan een frisse nieuwe en actuele website en via derden kwamen wij uit op het fenomeen geheten WordPress. Het opzetten van het geheel verliep aanvankelijk nogal stroef en de door ons gewenste startdatum werd meerdere keren doorgeschoven om aansluitend bijna tot stilstand te komen…
Pierre van der Heiden - Denkers In TuinenVia een bevriende relatie kwamen wij vervolgens in contact met Gerard Petersen van CAP5 waarmee onze problemen in no time als sneeuw voor de zon verdwenen. Gerard kent bijzonder goed de weg binnen WordPress en loodste ons snel, enthousiast en uiterst bedreven en professioneel naar het door ons zo gewenste eindbeeld. CAP5 laat daarnaast ook volop ruimte voor de inbreng van eigen ideeën en maakt ze per omgaande onderdeel van de site. Dit was nu exact waarnaar we op zoek waren en we zijn dan ook blij met het eindresultaat. Wat ons betreft is CAP5 een absolute aanrader als het om WordPress gerelateerde zaken gaat.

ICYCLE

Tim Smit en Cor Kranenburg

Tim Smit - ICYCLE.NUHeel fijn gevoel nu al onze websites probleemloos zijn gemigreerd en veilig staan bij CAP5! Bijzonder goeie service, eigenlijk zo als je het van ieder bedrijf hoopt maar zelden krijgt. CAP5 is goed bereikbaar en heeft vrijwel altijd direct antwoord op je (technische) vragen. Kosten technisch ook zeer interessant.

 

Cor Kranenburg - ICYCLE.NU

Het is maar een fractie duurder dan budget hosting bedrijven, maar dan met volop persoonlijke service! Kortom, je bespaart geld doordat er maatwerk oplossingen geboden worden en je niet zelf hoeft te rommelen!

Ouroubouros

Ron Katzenbauer 

Ron Katzenbauer - OuroubourosIk maak sinds kort, op aanbeveling van een kennis, gebruik van de diensten van CAP5. Zij hebben ons geholpen met het omzetten van de oude site naar WordPress. Ik heb de hulp en expertise van Cap5 in die fase zeer gewaardeerd. Ze zijn goed te bereiken, nemen de tijd om je te woord te staan en uit te leggen en vinden snel een oplossing voor je vraag. Hun motto, de klant ontzorgen qua techniek, maken zij tot nu toe zeker waar.

 

Afscheidsfotograaf

Boukje Canaan

Boukje Canaan - AfscheidsfotograafWat ik zo fijn vindt aan CAP5 is de betrouwbaarheid die ze zeggen te waarborgen. Ze vragen me naar hoe ik vindt dat het gaat met de website, dat is erg prettig. Ik kan op hun terugvallen wanneer ik het niet meer weet binnen WordPress.  Ze leggen de dingen uit zodat ik het snap. Ook geven ze aan dat ik me ergens geen zorgen over hoef te maken, omdat het gewoon in orde komt. CAP5 denkt met de klant mee en blijft vragen stellen. Dat zorgt ervoor dat ze me voor blijven. Niet te beroert om direct actie te ondernemen wanneer er nood aan de man is. Ze geven altijd en overal om wat er speelt bij een klant, dat maakt ze denk ik uniek.