Beste Social Media plugin voor WordPress ooit

26 september 2013 | Managed WordPress

Floating Social Bar ScreenshotIedere WordPress beheerder doet er goed aan om social buttons op zijn website te zetten. Ben je een vervent blogger of heb je een producten portfolio online staan? Geef je bezoekers de mogelijkheid om jou werk te delen. Het is gratis reclame!

Je ziet voor de meeste sociale platformen tegenwoordig pagina’s met uitleg hoe je code kan genereren om like, +1 en tweet buttons op je website te plaatsen; Handig maar erg tijdsintensief. Ook zijn er plugins te vinden maar die vergen vaak de nodige configuratie. Zoek niet langer, het antwoord op dit vraagstuk is de plugin “Floating Social Bar“. De beste Social Media plugin voor wordpress ooit.

“Floating Social Bar” is de meest eenvoudige plugin in beheer die ik ooit gebruikt heb maar ook de elegantste. Je ziet vandaag de dag veel floating buttonbars. Er zitten er echter tussen die je het gevoel geven of je achtervolgd wordt. Na elke scroll springen ze weer in beeld. Floating Social Bar is van het rustig type. Blijvend aanwezig om het enthousiasme van je bezoekers de hand te bieden, maar zonder een stoor factor te zijn.

Wil je een demonstratie? Scroll op deze pagina naar beneden en kijk bovenaan in je browser.

Na installatie ga je naar het plugin configuratie scherm en zet je de social media buttons aan die je zichtbaar wilt hebben.

Floating Social Bar Configuratie • CAP5

Floating Social Bar Configuratie Scherm

Dit doe je door de voorkeursmedia te slepen naar het vak “Enabled Social Services”. Sla je wijzigingen op en klaar ben je.

Happy sharing!

Mvrgr,

Gerard.

Over Gerard

Gerard Petersen is oprichter en eigenaar van CAP5. Hij heeft meer dan 35 jaar ICT ervaring en 10+ jaar ervaring in ondernemerslandschap. Gerard wordt gedreven door de optimale combinatie tussen mens en techniek en gaat voor het maken van maatschappelijke impact. Gerard is vanuit CAP5 actief als adviseur voor ICT operatie en management. 

Meer over Gerard

Open chat
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hi 👋 ... kan ik je helpen?